Programmas ir akreditētas līdz 2027. gadam!

Saņemot ļoti daudz pozitīvu atsauksmju par programmu "Digitālās prasmes (personām ar priekšzināšanām) attālināto mācību nodrošināšanai" Eiropas Tālmācības vidusskola, lai uzlabotu nodarbināto vispārīgās un profesionālās digitālās prasmes efektīvākam darbam un konkurētspējai darba tirgū piedalījās Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” sestajai kārtai ar 7 jaunām izglītības programmām.

Iepazīsties ar tikai dažām no atsauksmēm par programmu "Digitālās prasmes (personām ar priekšzināšanām) attālināto mācību nodrošināšanai":

 "Iepriekšējā izglītība nekā nav saistīta ar IT jomu. Digitālo prasmju pilnveidošanai pieteicos, jo sapratu, ka nespēju nodrošināt kvalitatīvu attālināto mācību procesu. Šie kursi pārspēja visas uz tiem liktās cerības. Nevienu brīdi nebija garlaicīgi. Tik vērtīgas veblekcijas, tik bagātīgs mācību materiāls, tik fantastiskas norādes un pieejamais atbalsts praktisko darbu veikšanā! Man šo kursu programmas apguve bija vienlaicīgi milzīgs izaicinājums un kolosāls ieguvums. Pilnīgi noteikti - ieguldītais intensīvais darbs un caur to iegūtās prasmes cēla pašapziņu un bija mega lēciens manā izaugsmē digitālās pratības jomā! Gan tika aizpildīti robi un sakārtotas iepriekš haotiskā veidā gūtās zināšanas, gan, reāli praktizējoties, apgūtas prasmes izvēlēties un izmantot atbilstošu digitālo rīku noteikta mērķa sasniegšanai. Esmu ļoti pateicīga ETV par iegūto pieredzi un zināšanām. Bija patiess prieks un bauda mācīties šajā skolā!" 

 "Paldies Jums visam kolektīvam par iespēju piedalīties šajos kursos. Tie bija ļoti kvalitatīvi!!! Es jau esmu ieteikusi saviem kolēģiem šos kursus." 

 "Ļoti labi izstrādāta programma, saturs pielāgots šodienas aktualitātēm, intensīvi un nopietni mājas darbi, nodrošināts atbalsta mehānisms, noteikti ieteiktu visiem, kam ir aktuāla digitālo prasmju uzlabošana." 

 "Milzīgs paldies kursu pasniedzējam Ilmāram Zučikam, kurš palīdzēja pilnveidot man digitālās prasmes attālināto mācību nodrošināšanai." 

"Tas ir milzīgs izrāviena darba varēšanā - kompetence tiešām ir palielinājusies, zināšanas arī, mainās skats uz daudzām digitālām lietām!"

 "Paldies liels Eiropas Tālmācības vidusskolas komandai- pasniedzējiem I. Zučikam un E. Čerkovskim , kā arī kursu administrācijai, par iespēju uzlabot savu digitālo pratību!" 

 "Labi organizētas mācības ar profesionālie pasniedzējiem. Ar nepacietību gaidīšu iespējas atkal piedalīties ETV organizētos kursos." 

 Esam Priecīgi paziņot, ka visas programmas ir akreditētas līdz 2027. gadam!Informācija aktualizēta: 29.10.2021.

Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk