5.kārtas pirmie absolventi

Profesionālās pilnveides izglītības programmu "Digitālās prasmes (personām ar priekšzināšanām) attālināto mācību nodrošināšanai" 20.aprīlī 5.kārtā absolvēja pirmā grupa ar 38 kursantiem!

Pirmās atsauksmes jau saņemtas:"Lieliski izveidots kurss! Es kā skolotāja jau mācību vidū sāku pielietot iegūtās prasmes savā darbā, vadot stundas. Pats foršākais, ka man viss sanāca! Paldies zinošiem, prasmīgiem, atsaucīgiem lektoriem! Noteikti mācīšos vēl!" - Oksana Kazlauska"Ļoti aktuāli, ļoti pārdomāti kursi, kuri uzaicina (dažkārt arī izaicina) apgūt digitālo tehnoloģiju piedāvātās iespējas mācību organizēšanai. Nodrošina ar atbalstu mācībās, lai kursants nepazustu "Digitālajā mežā" un sasniegtu mēŗķi, iegūstot zināšanas un prasmes." - Guna Zandberga Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.4.1.0/16/I/001 "Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide"

Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk