Komandas darba vadīšanas ABC izglītības jomā

Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) pieaugušo izglītības projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” 4. kārtā, mācības 66 izglītības iestādēs ir uzsākuši vairāk nekā 9000 strādājošo, kā arī paralēli ir sācies darbs pie nākamās kārtas mācību piedāvājuma izstrādes. Populārākās izglītības programmas, kurās uzsāktas mācības, ir datu analīze un pārskatu sagatavošana, digitālais mārketings, komandas darba vadīšanas ABC, projektu vadība ar Agile, Scrum, Lean, Kanban, kā arī loģistikas darbinieka profesija. 
Eiropas Tālmācības vidusskolā mācības neformālā izglītības programmā” Komandas darba vadīšanas ABC izglītības jomā ar izcilām un teicamām atsauksmēm pabeidza 198 izglītojamie. 
Nākamā pieteikšanās gaidāma 2020. gada pavasarī.
Sadarbībā ar Latvijas Darba devēju konfederācijas Nozaru ekspertu padomēm jeb darba devēju pārstāvjiem ir uzsākts darbs pie mācību vajadzību apzināšanas un mācību piedāvājuma veidošanas nākamajai mācību kārtai, kuru plānots izsludināt 2020. gada pavasarī – provizoriski martā vai aprīlī.Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.4.1.0/16/I/001 „Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide”Pilna informācija pieejama šeit.

Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk