Bezmaksas latviešu valodas mācības Ukraiņiem

Eiropas Tālmācības centrs no aprīļa piedāvā Bezmaksas latviešu valodas mācības Ukrainas civiliedzīvotājiem A1 un A2 izglītības programmās (2023.LV/LVUKR/10).

“Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no  piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.” Par Bezmaksas latviešu valodas mācības Ukrainas civiliedzīvotājiem A1 saturu atbild Eiropas Tālmācības centrs.Eiropas Tālmācības centrs no aprīļa piedāvā Bezmaksas latviešu valodas mācības Ukrainas civiliedzīvotājiem A1 un A2 izglītības programmās (2023.LV/LVUKR/10).Uz doto brīdi trīs grupas ar Ukrainas civiliedzīvotājiem ir apguvuši latviešu valodu A1 un A2 līmenī, plānoto grupu skaits ir dubultojies, kas liecina tikai par pedagogu un iesaistītā personāla profesionālo sniegumu. Daļa Ukrainas iedzīvotāju pat nolēmuši kārtot valsts valodas zināšanu eksāmenu!Augustā tiks atvērtas vēl divas mācību grupas! Padod ziņu Ukraiņu draugam, lai nenokavē!

Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk