6.kārta: kā pieteikties?

Uzņemšana profesionālās pilnveides programmās sāksies 31.maijā! #Mācībaspieaugušajiem

Mācībām var pieteikties strādājoši un pašnodarbināti iedzīvotāji*, kuri uz pieteikuma dienu ir:
• vecumā no 25 gadiem līdz neierobežotam vecumam - arī strādājoši pensionāri;
• ar nepabeigtu vai pabeigtu izglītību, tostarp pamatizglītību, vispārējo vidējo, profesionālo vai augstāko izglītību;
• jaunie vecāki bērna kopšanas atvaļinājumā, saglabājot darba attiecības.
* strādājošie un pašnodarbinātie iedzīvotāji likuma “Par valsts sociālo apdrošināšanu” izpratnēMācībām varat pieteikties atkārtoti, ja mācības nav iepriekšējās reizēs tikušas pārtrauktas un atkārtoti pieteikties un iesaistīties mācībās varēs ne ātrāk kā sešus mēnešus pēc dalības pārtraukšanas dienas.Pieteikšanās pa soļiem:1. Izvēlies vienu no mūsu programmām un spied PIETEIKTIES. Poga Tevi aizvedīs uz VIAA lapu. Mūsu programmas:

2. Autentificējies ar latvija.lv. Izmantojot latvija.lv autentifikācijas logu, pieslēdzies ar saviem ibankas, eID vai eParaksta datiem, sekojot instrukcijām uz ekrāna.
3. Aizpildi un apstiprini pieteikumu. Kad pieteikums aizpildīts, spied pogu “Iesniegt”, - parādīsies paziņojums par pieteikuma saņemšanu. Savu pieteikumu vari arī anulēt līdz pieteikuma iesniegšanas termiņam, kas noteikts katrā kārtā.
4. Pievieno kontaktinformāciju ziņu saņemšanai.
5. Gaidi mācību apstiprinājumu. Pieteikuma apstiprinājumu dalībai projektā saņemsi no VIAA savā e-pastā, kā arī vari to noskaidrot, pieslēdzoties mājaslapai un ielūkojoties sava profila ziņojumos. Pēc tam gaidi ziņu no izglītības iestādes par vietu grupā, piedāvāto mācību uzsākšanas laiku un grafiku.Informācija aktualizēta: 27.05.2021.

Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk